Bellreguard amplia la ruta pel seu patrimoni més destacat incorporant la Botigueta Nova

Notícies

saforguia.com

L’Ajuntament instal·la un panell informatiu junt a este exemple d’ornamentació comercial ceràmica, que se suma als ja ubicats a l’església, la Casa del Poble, les Escoles Velles i la Casa de Cultura-Ajuntament.

En la línia encetada els darrers anys per a la recuperar i posar en valor el patrimoni local, l’Ajuntament de Bellreguard ha instal·lat junt a la Botigueta Nova de Pedro Llinares, al carrer de Sant Antoni, un panell explicatiu d’este referent patrimonial recentment rehabilitat. El panell informatiu, instal·lat per la Regidoria de Patrimoni que dirigeix l’alcalde, Àlex Ruiz, complementa als quatre ja instal·lats l’any 2019, junt a l’església de Sant Miquel, la Casa del Poble, les antigues escoles i l’actual Casa de Cultura-Ajuntament. Amb la incorporació del de la Botigueta Nova, són ja cinc panells que venen a conformar una ruta pels exemples més representatius del patrimoni històric i arquitectònic bellreguardí.

“Posar en valor el nostre patrimoni és una de les línies d’acció marcades en el meu govern i no debades el motiu de creació de la regidoria el 2019”, va explicar l’alcalde. El nou panell, com també els altres, inclou textos explicatius en valencià, castellà i francés, així com un codi QR que permet accedir a informació més exhaustiva sobre la Botigueta Nova, penjada en la web: patrimoni.bellreguard.net.

La botigueta de Bellreguard o Botigueta Nova de Pedro Llinares (carrer Sant Antoni, 3) gaudeix d’un valor patrimonial rellevant pel seu cartell publicitari de la façana. El panell ceràmic exterior és un dels pocs que queden al territori valencià i, juntament amb la façana, està considerat Bé de Rellevància Local del Patrimoni Cultural Valencià.

Etiquetes: Botigueta nova

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *